• Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    8 months ago

    Alternative_Pear_538 at 2023-11-05 12:39:43+00:00 ID: k7x3pio


    Fordi det ikke er os men /os/. Langt hovedparten af folk som kommer ind og læser en tråd som denne, ved da udemærket at midterpolitik er totalt ubrugeligt og kun handler om at pleje egne interesser.

    Problemet er jo det store flertal som ikke har brugt 2 minutter på nogensinde at sætte sig ind i politik, og er totalt blottet for logik og højere hjernefunktioner i det hele taget.

    De folk som lytter til politikernes taler og tror at det de siger er sandt, eller læser artikler i de politisklænende aviser og tror at alt der står er sandt (“Nå Cepos siger at vi kun kan redde økonomien ved at fyre med gamle mennesker? Så må vi have brændeovnen bygget om!”).

    • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      1
      ·
      8 months ago

      Remove_Live at 2023-11-05 14:49:59+00:00 ID: k7xkxui


      Du lyder som de kloge mennesker der byggede vores demokrati og skrev vores grundlov. Deres største frygt var at stemmerne fra de dannede blev fortyndet af pøplens kortsigtede interesser, og at demagogerne derved ville få magten.

    • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      1
      ·
      8 months ago

      mymomsaysimbased at 2023-11-05 15:20:04+00:00 ID: k7yg3mv


      Det netop derfor jeg gerne vil have en folkeskole, der er mere end opbevaringsplads for (trælse) børn, hvor de bliver uddannet til mere end bare stemmekvæg og faktisk kan deltage i samfundet på et oplyst grundlag.

      Edit: og så fordi at i dags elever er i morgens medmennesker og potentielle kolleger. Jeg vil gerne have velfungerende folkeskoler og sunde børn, fordi jeg er et egoistisk møgsvin og jeg ikke gider døje med flere trælse mennesker.