• Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    11 months ago

    Minutes-Storm at 2023-11-05 17:41:49+00:00 ID: k7ycpoe


    Så pak lige den holdning vær med at vi er ligeglade. De fleste af os er lige så frustrerede over politikerne som de yngre generationer.

    Hvis man fortsat stemmer på politikere som Lars Løkke, samt Venstre og Socialdemokratiet, så er man ligeglad med fremtiden, uanset alder. Det er dog tilfældigvis folk over 50 der stemmer på Moderaterne, Venstre og Socialdemokratiet. Deres politik er meget åbent at fremtiden er ret ligemeget, så længe man lige kan udskyde problemer i et par årtier mere.

    Du kan godt bringe en eller anden “os imod dem” mentalitet ind i det hvis du vil. Men man kan ikke løbe fra fakta, og det giver nu mest mening at holde sig til faktiske tal.

    Alle tiltagende var meget dyre for os på et personligt plan.

    Desværre har de været langt dyrere for alle under 30, og vil fortsætte med at blive dyrere. Mange af dem du nævner er også EU krav, og noget ingen herhjemme har accepteret frivilligt. Inklusiv et løfte fra Lars Løkke om at ville fratage unge deres pension, og fortsat tvinge dem til at betale til pension for en ældre aldersgruppe.

    Vi har børn og børnebørn hvis fremtid er mindst lige så vigtige for os som vi selv er.

    Ord betyder intet, når handlinger strider imod det. Det er fint hvis du har det anderledes, men stemmerne ved hvert valg siger desværre at du ikke følger flertallet, desværre. Det er dog rart at høre at nogen over 50 måske ikke er helt ligeglade. Gid det var mere normalt.