• Santafio@suppo.fi
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    0
    ·
    1 year ago

    En oo koskaan käynyt (missään isommilla festareilla), mutta joka kerta kun Tuskasta näkee kuvia, niin joka kerta näyttää että siellä on hyvä meininki! Hughesin Glenn ois kyllä ollut varmasti kokemisen arvoinen, ja Jinjer, ja, ja , ja…

    Ehkä vielä joku vuosi.

    • Zucca@sopuli.xyz
      link
      fedilink
      suomi
      arrow-up
      1
      ·
      1 year ago

      Äänentoisto tollasella alueella on vähän niin ja näin. Asfalttia ja isoja rakennuksia lisää kaikua. Tunitui sitä, että telttalavalla musiikin kuuli parhaiten. Ja toki mikserikopin läheisyydessä aina paras.

      Tonpa takia en tiedä lähdenkö enään kovin hevillä (kek-kek) Tuaskaan uudestaan. Se ei ole leirifestari joten ei sielä huvita myöskään maleksia yli satasen hintaan. Entisenä Helsinkiläisenä ja Tuskassa ennen useammin käyneenä tuntuu, että Kaisanimessä homma toimi paremmin muusiikin osalta (tokihan Tuska ei niin millään enää sinne mahtuisi). Nyt kaksi kertaa tuola Suvilahdessa käyneenä mielipiteeni on “meh”.

      Mettässä pidettävillä feestareilla on minusta toiminut äänentoisto paremmin. Varmaan sen takia kun nurmikko (muta) ja puut “imevät” kaikuja paremmin. Niin ja se leiriytyminen nuotion äärelle on osa sitä elämystä. Ehkä siis Nummirock taas seuraavana vuonna?

      • Santafio@suppo.fi
        link
        fedilink
        suomi
        arrow-up
        1
        ·
        1 year ago

        En tiiä oonko vaan laitatapaus, mutta jos meen livetapahtumaan niin en mää oota täydellistä äänentoistoa. Se on enempi se meininki mikä niissä tilaisuuksissa viihdyttää ja kiinnostaa. Mutta meitäpä on moneen lähtöön, että ei tässä tarvi mun alkaa jeesustella millään lailla.

        Ja joo, veikkaan että oot ton homman suhteen oikeassa. Kovia pintoja jne. = kaikua = epäselvät saundit. Mehtää ja puita -> vähemmän suoria kovia pintoja jne. -> vähemmän kaikua -> paremmat saundit. Näin yksinkertaistettuna, jos vaan ajatus käy ilmi.

        • Zucca@sopuli.xyz
          link
          fedilink
          suomi
          arrow-up
          2
          ·
          1 year ago

          En mäkään nyt täydellistä äänentoistoa odota, mut sitä odotin, että olisin tunnistanut kappaleet ilman kummempia arvailuja. Siinä kohtaa meni vähän maku.

    • tuoret@sopuli.xyz
      link
      fedilink
      suomi
      arrow-up
      1
      ·
      1 year ago

      Suosittelen! Tuskassa on aina huisi meininki ja sellainen yhteisöllisyyden tunne, jota en millään muilla tuon kokoluokan festareilla ole kokenut. Tänä vuonna pieni vesisade koitti kovin latistaa tunnelmaa mutta onnistui loppupeleissä vaan nostattamaan sitä.