Kære katte-entusiaster

Erfaringer med mad til kat, der skal tabe sig/holde vægten og er KONSTANT sulten. Vi har måtte sætte børnelås på skraldespanden og han æder al mad, der er fremme. Som i: Hapser en krydderboller når man vender sig for at finde smørret og grovædder den!

Får ellers blanding af tørfoder og vådfoder (slankemad), men er ved at blive sindssyg af det konstante tiggeri - også om natten.

Han er ellers sund og rask! Han kommer ikke ud og kan ikke komme det. Dyrlægens ord var at slanke katte tigger 🤷‍♀️


Dette indlæg blev automatisk arkiveret af Leddit-botten. Vil du diskutere tråden? Tilmeld dig på feddit.dk!

The original was posted on /r/denmark by /u/Equal_North_4746 at 2024-03-27 08:53:33+00:00.

  • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    6 months ago

    torbentriangel at 2024-03-27 10:06:22+00:00 ID: kwryrht


    Hvor mange gange om dagen fodrer i? Min dyrlæge anbefalede mig 3-4 gange dagligt, men det er jo lidt svært når man også skal på arbejde. Så jeg købte sådan en auto-skål med tre beholdere, mest for at de kunne få mad tidligt om morgenen uden at vække mig. Mine får kun tørfoder, men skålen har køleelement til vådfoder også. Det har hjulpet virkelig meget på tiggeriet hos mig 😊

    • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      1
      ·
      6 months ago

      Equal_North_4746 (OP) at 2024-03-27 10:32:35+00:00 ID: kws138a


      Vi fodrer mange gange faktisk. Har overvejet sådan en, men tror han ville forsøge at få maden ud 😂

      • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
        link
        fedilink
        dansk
        arrow-up
        1
        ·
        6 months ago

        torbentriangel at 2024-03-27 10:45:47+00:00 ID: kws2bca


        Jeg har den her https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B01MXDFB28?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title Tror ikke de kan få den op, men man skal selvfølgelig ikke undervurdere dem 😅 Jeg synes i hvert fald det har hjulpet med at afkoble deres association mellem at jeg vågner/gør noget og de får mad, så jeg slipper for morgensang kl 5:30 hver morgen. Jeg er faktisk lidt træt af at jeg ikke købte dem med flere rum, så de kunne få mindre portioner og den mest madglade (og tykkeste) af mine to ikke stjæler sin brors mad :p Det er i hvert fald mit bedste bud, jeg håber i finder noget der virker for jer!

      • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
        link
        fedilink
        dansk
        arrow-up
        1
        ·
        6 months ago

        opgivende at 2024-03-27 10:56:23+00:00 ID: kws3c1d


        Vi havde først en, som det lykkedes vores kat at bryde ind i (og det var ellers en rød kat, som jo går for at være lidt dumme), men denne her kom hun aldrig ind i. Den kan sættes til at køre en, to eller tre gange pr. måltid, og så er der ti minutter mellem portionerne. Det hjalp meget på vores kats tiggeri, at den ligesom ikke forbandt os med mad i samme grad. Derudover aktivering, men det virker det som om du har styr på.

        Vi prøvede også at skifte til Orijen Fit & Trim, så portionerne kunne blive lidt større, men jeg synes ikke, at dét havde den store effekt.