Hej allesammen Jeg skriver enlig herinde, fordi jeg er igang med pau uddannelsen og er færdig næste år, jeg brænder rigtig meget for at arbejde med unge mennesker, men når jeg søger rundt på nettet er det ikke ligefrem fordi det vrimler med jobmuligheder som pau på en efterskole.

Så jeg ville hører om nogen af jer kender, nogen steder her i landet der enten har eller har haft den ansat, og om der er nogen der bare har en god efterskole hvor jeg skulle forhøre mig. 📷


Dette indlæg blev automatisk arkiveret af Leddit-botten. Vil du diskutere tråden? Tilmeld dig på feddit.dk!

The original was posted on /r/denmark by /u/HalfMobile9655 at 2024-03-27 09:03:05+00:00.

  • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    6 months ago

    RealFakeLlama at 2024-03-27 11:22:08+00:00 ID: kws5yqr


    Jeg har selv ledt (er pædsgog). Hvad jeg har fundet ud af er, at de hovedsageligt bruger deres lærere og ikke pædagoger til arbejdet uden for skole undervisningen.

    Har set nogle få steder de søger pædagoger og medhjælpere, i Thy. Men det er lige lidt langt væk for mig at flytte eller pendle (bor i kbh).

    Ellers kan du kigge på Ofir.dk (der slåes en del pædagogiske job op, flere end jobnet) eller efterskolerne.dk/da/Aktuelt/Ledige_job . Der er også en stor pædagog job fb side du kan forhøre dig i (den er ret aktiv) ’ PædagogJob ’ (der kan man også spørge om ting som ‘skal jeg bare sige lærer stillingerne eller er det helt forbeholdt uddannede lærere?’ Og andet du skulle være i tvivl om)