Mis oleks, kui u/sunaurus peaks natuke r/Eesti moderaatoritega nõu, et teha reklaami ja kolida vähemalt osa rahvaga siia? Oleme ju digiriik, inimesed kohanevad muudatustega 😄

  • prodiletant@lemm.ee
    link
    fedilink
    eesti
    arrow-up
    2
    ·
    1 year ago

    Ma kolisin 100% üle 😀, kohaneda tuleb sellega et kommuunid alles alustavad ning posituste mass pole nii suur kui R-kohas. Ongi selline mõnus start-upi vibe.

    • sunaurus@lemm.ee
      link
      fedilink
      eesti
      arrow-up
      3
      ·
      1 year ago

      Tõesti lahe vibe on - kasutajad on veidi ebakindlad ja segaduses, aga samas on näha, et inimestel on suured lootused, et Lemmy mudel on jätkusuutlikum, kui mõnel kasumit toota soovival platvormil.

  • sunaurus@lemm.ee
    link
    fedilink
    eesti
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    See on hea mõte, et moderaatoritele kirjutada. Annan lihtsalt märku neile, et see kommuun siin on olemas ja et seda võib vabalt r/eesti back-upina kasutada.

    Iseenesest mul on hirm, et kui otse mingit kolimist välja reklaamida, siis on kolima “sunnitud” lõppkasutajad palju vähem leplikud igasuguste Lemmy bugide suhtes (võrreldes orgaaniliselt siia tulnud kasutajatega). Aga noh, tegelen ise pidevalt bugide parandamisega, ja ma ei ole üldse ainuke, seega loodetavasti see olukord paraneb suure kiirusega.

  • LeafyBirch@lemm.ee
    cake
    link
    fedilink
    eesti
    arrow-up
    0
    ·
    1 year ago

    Ma olin kindel, et .ee domeeni tagant leiab Eesti pundi. Ehk leiab selliseid veel aja peale.