Morienttes kaikille! Olisi taas viikonloppu! Ja senpä vuoksi olisi myös viikonloppulankaa tarjolla.

Tämäkin viikonloppu vaikuttaa aika standardilta, ilman mitään erikoisia pyhiä tai liputuksia niin mennään ihan normaalisti. Eli, onko suunnitelmia, projekteja, pyykinpesua tjsp. tälle viikonlopulle? Vai onko ihan vain jotain muuta juttua tiedossa. Kuten aina, niin tänne voi laittaa viikonlopputerveiset yms!

  • IsoKiero@sopuli.xyz
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    3
    ·
    1 year ago

    Terassirempan tiimoilta tuli pistettyä tarjouspyyntöä paikalliselle puufirmalle että paljonko joutuu köyhtymään uudesta. Kallista se on piru, vähän terassilautaa ja valokatteen runkovärkit oli listahinnalla vähän toista tonnia, eikä tullut valittua edes mitään kovin fiiniä tavaraa. Kestopuiset terassilaudat nielaisi yksinään vähän reilu puolet hinnasta. Ja tuohon päälle menee sitten ruuveja, maalia ja muuta sälää äkkiä satasen jos toisenkin verran + valokatteet vielä päälle äkkiä yhden 500. Elämä on, niinkuin mainoksessa aikanaan sanottiin vaan kun tuli aloitettua niin mielummin yrittää sitten kerralla hyvää.

    Autoremppaakin olisi, mutta revähtänyt pohje ja jarruremontti ei oikein tunnu parhaalta mahdolliselta idealta. Huomenillalla ehkä. Ja kotiverkon palvelinkalustoakin pitäisi vähän ehostaa, mutta se saa odotella vielä ainakin 20 tuntia että datat saa kopioitua toisaalle talteen asennusten ajaksi. SSDt ois kivoja, mutta tuota tavaraa on sen verran että lompakko kieltäytyi edes harkitsemasta päivitystä.

    Että eiköhän se ole tämä ilta saunaa ja keskiolutta ilman sen kummempaa reuhaamista.

  • turdas@suppo.fi
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    3
    ·
    1 year ago

    Meinasin pestä pyykkiä ja petivaatteetkin vois ehkä vaihtaa, kun alkavat olla jopa poikamiehelle vähän liian paskaiset. Tai ehkä pelaan vaan koko viikonlopun Valheimiä ja jätän kaikki kotityöt rästiin.

  • HombreCat@sopuli.xyz
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    2
    ·
    1 year ago

    Kuukauden loppu ja kesäopintojen deadline alkaa pelottavasti häämöttää horisontissa. Viikonloppuna aika pitkälti menee varmaan sosiaalipedagogikan ja osallisuuden pohdiskelussa, kun olisi vielä yksi raportti saatava valmiiksi. Mielellään yrittäisin nyt viikonlopun aikana saada hommat pakettiin, niin voisi viimeinkin jo lomailla kunnolla edes jonkin aikaa. Muuten aikomuksina olisi siivota ja muuta perus juttua. Ainakin aikeissa olisi käydä kissan kanssa metsässä, niin pääsee kattikin taas vähän nauttimaan kesästä. Tänään varmaan loppuilta menee oluen ja youtuben parissa.

  • Santafio@suppo.fi
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    2
    ·
    edit-2
    1 year ago

    Frisbeegolfin European Open live striimiä, kun en päässyt paikan päälle Nokialle. Siinäpä sitä.

    Edit: perhana, onko live striimi yhdys sana? Jäi vaivaamaan.

  • shami1kemi1@sopuli.xyzOP
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    2
    ·
    1 year ago

    Lauantaina olisi tenttiuusinta. Syväoppimista olisi luvassa. En sano, että syväoppiminen olisi syvältä, mutta kyllä tässä täytyy jonkin verran varmaan kerratakkin. EI vaan kovin viitsisi lukea Keras-kirjaston dokumentaatiota hirveästi, tai muutenkaan, mutta pakko kai se on.

    Mutta mites muuten? No ei kai tässä muuta, lauantaina saunaa ja ehkä pyykkejä ja sitten vaan videopelejä sekä muuta rentoutumista.

  • Kaarle@sopuli.xyz
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    Eka työviikko loman jälkeen takana. Ihana päästä taas viikonlopun viettoon :)

    Itellä ei hirveesti mitää ihmeitä. Siivoilen ja sit vaan rentoudun.