• Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
    link
    fedilink
    dansk
    arrow-up
    1
    ·
    7 months ago

    SplitToWin at 2024-03-24 09:48:26+00:00 ID: kwbizvx


    Som ryger går jeg 100% ind for et generelt forbud imod Nikotin produkter. Det skidt er så svært at komme ud af. Jeg har været stoppet flere gange, men min regnorme-ryg og den lette tilgængelig til køb, har gjort at jeg er startet igen og igen.

    Forbyd det pis, det er dejligt i de 2 min ryger, men det påvirker en så utrolig negativt, både helbredsmæssigt men også psykisk hvor jeg går og tænker på, hvornår jeg kan få den næste smøg…

    • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      1
      ·
      7 months ago

      CrimsonRedCookie at 2024-03-24 12:06:48+00:00 ID: kwbua7o


      En kold tyrker er den eneste vej til et rygestop. Første uge er hård, resten er bare vane. Stop i dag! Prioriter dit helbred. Få dig en interesse hvor du kan se hvordan rygestoppet påvirker din krop positivt. Læg pengene du ville have brugt på smøger til side, og brug dem på at forkæle dig selv. Jeg tror på dig!

    • Dannebot@leddit.danmark.partyOPMB
      link
      fedilink
      dansk
      arrow-up
      1
      ·
      7 months ago

      speltmord at 2024-03-24 13:25:16+00:00 ID: kwc3kuu


      Nu spørger jeg bare fordi jeg er nysgerrig: Hvilken tilgang brugte du, da du stoppede?

      For mig virkede det ikke med kold tyrker, som mange ellers sværger til. Jeg bliver trodsig af det. I stedet blev det meget nemmere da jeg begyndte at have en meget mere afslappet tilgang til det.

      Det er ligesom hvis man gerne vil tabe sig: Det kan ikke lade sig gøre at tabe 20 kg. Intet menneske kan det. Men det kan lade sig gøre at tabe 1 kg. Så starter man med det, og så ser man hvordan landet ligger. Måske kan man tabe ét mere? Who knows…

      Så hold op med at stoppe med at tage 20 om dagen. Stop i stedet med at tage én af de 20. Så når du er på 19, kan du se om du skal stoppe med at tage én af dem.

      Anyway, ovenstående tankegang virkede for mig, og for andre virker det med en kold tyrker, så det er bare at prøve sig frem.